Welkom bij Koninklijke Dekker

Wood Isolution

Logo Wood Isolution

WOOD ISOLUTION – OPEN HOUTEN GEÏSOLEERDE GEVELS

Als 3 toonaangevende bedrijven samen een systeem ontwikkelen voor open houten geïsoleerde gevels moet dit bijna wel een gegarandeerde oplossing zijn. Koninklijke Dekker, Kingspan en Etanco brengen WOOD ISOLUTION op de markt als compleet systeem voor duurzame, dunne, stabiele, onderhoudsarme gevels.

Met de combinatie van Kingspan Kooltherm K115, Elephant FSC® Jatoba (hardhout) gevelbekleding en Etanco ankers maakt u uw houten gevel eenvoudig, zonder zorgen, professioneel en snel.

BIM objecten, berekeningen en hoogwaardige materialen maken deze belofte waar en zorgen bijvoorbeeld voor een Rc = 4,5 m²K/W in het dunste totaal pakket dat beschikbaar is op de markt! Dit zijn prachtige waarden voor zorgeloze nieuwbouw (bij steeds hogere bouwbesluit eisen) en succesvolle renovatie naar nul op de meter!

De constructie opbouw en montage zijn eenvoudig:

• Kingspan Kooltherm K115 Vliesgevelplaat

• Bevestigen met Etanco Super Iso II pluggen zonder koudebrug

• Achterconstructie Elephant FSC® bevestigen met Etanco Marcovis Eisys stelschroeven met minimale koudebrug

• Ankers nastellen met draaibare schroefkop

• Elephant FSC Jatoba 21 mm schroeven op achterconstructie

De Kooltherm K115 Vliesgevelplaten zijn voorzien van een zwarte cachering waardoor een open gevelbekleding goed toe te passen is. Bovendien is de cachering in deze toepassing ook meteen waterkerend waardoor er geen folie hoeft te worden aangebracht.

De Etanco ankers maken een perfect uitgevlakte gevel mogelijk en geven de regels afstand tot de isolatie waardoor een enkel regelwerk duurzaam toegepast kan worden.


De Elephant FSC® Jatoba delen
zijn kunstmatig gedroogd en afgerond geprofileerd voor maximale levensduur. Natuurlijk is Wood Isolution ook uit te voeren in Cedar, Accoya of Douglas FSC®.

Met deze gegarandeerde opbouw, de producten en de bedrijven die er achter staan, heeft u de zekerheid van een duurzame, warme, onderhoudsarme en vooral esthetisch natuurlijke gevel.

Wood Isolution doorsnedes