Welkom bij Koninklijke Dekker

Verkoper Belgische en Franse markt B2B

Ben jij de verkoper die het verschil gaat maken op de Belgische en Franse markt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Koninklijke Dekker is in het 133-jarig bestaan uitgegroeid tot een van de meest innovatieve houtbedrij­ven in Europa. Wij zijn gespecialiseerd in productie, import en distributie van, houtproducten en gerelateerde materialen waaronder WPC. Bij Dekker werken vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid geen trend is, maar een vanzelfsprekendheid.

Wat ga je doen?
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten en verdere uitbouw en positionering van onze organisatie in België en Frankrijk. Je weet omzetgroei te realiseren door met een frisse blik te kijken naar de afzetmarkten voor onze producten. Je benadert (potentiële) klanten pro actief en geeft vervolg aan commerciële acties. Je bent continu op zoek naar klantgerichte oplossingen. Commercieel succes en optimale klanttevredenheid zijn de uitgangspunten.

 Waar zijn we naar op zoek?

  • Commercieel talent met een hbo-opleiding in een liefst bouwgerelateerde richting
  • Enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie en kennis van hout
  • Bereidheid om 4 tot 5 klanten per dag te bezoeken
  • Een verkoopgerichte gesprekspartner voor onze (potentiële) klanten in België en Frankrijk

Wat bieden wij?
Wij bieden de uitdaging om onze verkoop van hout en houtgerelateerde producten in België en Frankrijk zelfstandig uit te breiden en partnerships op te bouwen met bestaande en nieuwe partners. Daarnaast bieden wij een uitstekend salaris en representatieve auto.

Interesse?
Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl.
Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij Robbert Jan Dekker via rdekker@dekkerhout.nl. of 06-53216098.