Welkom bij Koninklijke Dekker

Vacature – Vrachtwagenchauffeur

Per direct aan de slag als vrachtwagenchauffeur
Ben jij iemand die graag op de weg te vinden is in Nederland, België en Duitsland? En ben jij iemand die onze mooie (hout)producten aflevert bij onze klanten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Vrachtwagenchauffeur voor 1,0 fte (40 uur)

Als vrachtwagenchauffeur ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het veilig en efficiënt vervoeren en eventueel laden van goederen van en naar klanten. Je werkzaamheden bestaan uit het just-in-time afleveren van goederen. Ook help je met het zorg dragen voor de administratieve afhandeling van het vrachtvervoer en (getekende) vrachtbrieven. Indien nodig help je met kleine reparaties aan het materiaal en tevens met het in goede staat houden van het materiaal. We vinden het belangrijk dat onze chauffeurs met een goed gevoel op pad gaan. Voordat je vertrekt en je vrachtwagen instapt, drinken we altijd samen eerst een kopje koffie en heb je nog even de tijd om je collega’s te spreken.

Wie ben je?

  •  Je bent een aanpakker en je bent bereid er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat onze goederen op tijd en netjes worden afgeleverd aan onze klanten;
  • Je bent het visitekaartje van Dekker Hout en staat klanten altijd correct en netjes te woord;
  • Je werkt netjes en zorgt ervoor dat schade aan materialen en goederen voorkomen worden;
  • Je rijdt zuinig en zet veiligheid altijd voorop;
  • Je bent fysiek fit en geeft niet snel op;
  • Je bent in het bezit van een vrachtwagenbewijs CE met code 95;
  • Je hebt bij voorkeur een heftruckcertificaat en/of kooiaap-certificaat.

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Uitstekende primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden;
  • •Een dynamische werkomgeving met een gezellige onderlinge sfeer met je collega’s.

Over Dekker Hout   

Dekker Hout is in 1885 opgericht als kleine lokale houthandel. Het is uitgegroeid tot een familiebedrijf dat momenteel het meest vooruitstrevende houtbedrijf is van zowel Nederland als daarbuiten. Dekker Hout is gespecialiseerd in de import, export en verwerking van hout en houtproducten. Ondanks de hoge mate van automatisering, zeker afgelopen jaren, staat flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid altijd voorop. Doordat er veel veranderingen plaatsvinden wordt het personeel opgeleid om zo ook een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van het assortiment, de omzet en de kwaliteit en service van de organisatie. Bij Dekker werken dan ook vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid een gewoonte wordt!

Wil jij in deze dynamische functie werken voor ons bedrijf? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Sebastiaan Bruins, Hoofd Transport (06-23749367).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.