Welkom bij Koninklijke Dekker

VACATURE: Marketing & Communicatie Coördinator

Koninklijke Dekker is in haar 134-jarig bestaan uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende en innovatieve houtbedrij­ven in Nederland en daar buiten, gespecialiseerd in import, export en verwerking van hout, houtproducten en gerelateerde materialen waaronder WPC. Bij Dekker werken vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid geen trend is maar een gewoonte.

Wij zijn op zoek naar Marketing & Communicatie Coördinator voor 1,0 fte (40 uur)

Jij bent een marketing & communicatie professional die energie krijgt van het vergroten van de naamsbekendheid van een bedrijf en bij het ondersteunen van onze klanten in hun marketingstrategie. Ben jij een kei in het communiceren met verschillende doelgroepen en vind jij het een uitdaging om een marketing strategie te vertalen naar een marketingplan, dan ben jij onze kandidaat.

Als Marketing & Communicatie Coördinator ben je samen met de rest van het marketing team verantwoordelijk voor de promotie van onze producten in de breedste zin van het woord. Je communiceert hierin met drie grote doelgroepen: de leveranciers, intern en de klanten. Dit maakt dan ook je bezig bent met het opzetten van een marketing agenda tot aan het schrijven van overtuigende teksten voor klanten. Ook online marketing, social media en het sparren met jouw sales collega’s behoren tot je taken.

Tot slot ban je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van beurzen en evenementen. Je bent bezig met de lokale marketingstrategie voor de Benelux klanten. Ook denk je mee over de lange termijn doelstelling EMEA-breed. Je coördineert dus alles wat betreft marketing.

Jouw profiel:

  • Je hebt minimaal een bachelor diploma in de richting van marketing/ communicatie;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare werkervaring in de marketing/ communicatie;
  • Je bent gewend om op strategisch niveau mee te denken en hieraan mee te werken;
  • Je bent creatief, proactief, ondernemend en bent positief kritisch;
  • Je hebt daarnaast verstand van online marketing tools.

Wij bieden jou:

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een mooi familiebedrijf;
  • Een salaris dat passend is voor werkervaring en opleiding;
  • Een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer;
  • Leuke collega’s met een no-nonsens mentaliteit.

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl. Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij Erwin Douglas, Commercieel Directeur via 06-1208 2551.