Welkom bij Koninklijke Dekker

VACATURE – Administratief medewerk(st)er

Per direct Fulltime aan de slag als Administratief medewerk(st)er bij Dekker Hout Vianen?

Hé administratieve topper! Haal jij er voldoening uit wanneer de gehele administratie op orde is? Durf je het aan om de verantwoordelijkheid op je te nemen om alle zaken goed voor te bereiden zodat het productieproces niet stagneert? Laat jij je kwaliteiten graag zien aan gezellige collega’s in een toonaangevend en flexibel bedrijf in de houthandel? Wellicht is deze baan dan perfect voor jou!

Wij zoeken: een administratief medewerk(st)er voor 1 FTE (40 uur), locatie Vianen

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker productie ben je onder andere verantwoordelijk voor het tijdig en correct verwerken van de volledige orderadministratie voor de verschillende productie activiteiten. Samen met een flexibel team ben je verantwoordelijk voor het veilig en tijdig (laten) uitvoeren van productieopdrachten met de juiste specificaties tegen zo laag mogelijke kosten. Samenwerken maakt een wezenlijk deel uit van deze functie. Wij willen: winnen, veilig samenwerken en plezier maken!

Onze nieuwe collega:

  • Weet van aanpakken en houdt er van om samen met collega’s ervoor te zorgen dat de (order)administratie altijd en volledig op orde is.
  • Heeft ervaring met het opstellen van productierapportages uit Navision.
  • Heeft minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring in een productieomgeving (binnen de houtbranche is een absolute pré).
  • Heeft een minimaal MBO 4 opleiding richting commerciële economie (of soortgelijk).
  • Woont in de omgeving van Vianen.

 Wij bieden jou:

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer
  • Leuke collega’s met een non-nonsens mentaliteit

Over Dekker Hout

Koninklijke Dekker is in haar 135-jarig bestaan uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende en innovatieve houtbedrij­ven in Nederland en daar buiten, gespecialiseerd in import, export en verwerking van hout, houtproducten en gerelateerde materialen waaronder WPC. Bij Dekker werken vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid geen trend is maar een gewoonte.

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl. Hier kun je ook de uitgebreide functiebeschrijving opvragen. Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij Renzo van Malsen, Manager Productie via 06-8310 3261.