Welkom bij Koninklijke Dekker

Transportplanner (fulltime)

Koninklijke Dekker is in het 132-jarig bestaan uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende en innovatieve houtbedrij­ven in Nederland en daar buiten, gespecialiseerd in import, export en verwerking van hout, houtproducten en gerelateerde materialen waaronder WPC. Bij Dekker werken vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid geen trend is maar een gewoonte. Wij hebben momenteel een vacature voor een:

 

Transportplanner (fulltime)
Standplaats Vianen

In deze functie plan je alle transportactiviteiten van Dekker Hout.  Je zorgt ervoor dat de transporten optimaal gepland, beladen en gereden worden. Als het nodig is huur je charters in en los je problemen op in het proces. Je instrueert je collega’s van de expeditie over de door jou gemaakte planning. Door jouw inbreng wordt het aantal lege kilometers tot een minimum beperkt. Hierover rapporteer je aan het hoofd transport. Samen met hem en aan de hand van de cijfers zoek je naar verbetermogelijkheden. De afhandeling van alle noodzakelijke documenten en administratie kent voor jou geen geheimen: borging van het proces is je tweede natuur.

 

We zoeken voor deze functie een ervaren transportplanner met een afgeronde opleiding op MBO4 niveau in een logistieke richting Je hebt ruime kennis van geautomatiseerde (plannings- en TMS-)systemen, bij voorkeur ook van Navision en Excel. Je bent gewend om te werken met producten die kunnen verschillen in lengte en gewicht en hebt het ruimtelijk inzicht dat nodig is om de beschikbare laadruimte goed te kunnen benutten. Je werkt graag in een team, maar werkt ook zelfstandig. 

 

We verwachten van jou dat je flexibel bent en je staande kunt houden in een hectische omgeving. Je bent klantgericht zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen en je bent een goede gesprekspartner voor zowel je collega’s als de charterbedrijven en klanten. Om hier een objectief beeld van te krijgen, zal een vragenlijst volgens de methode TMA worden afgenomen als onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl. Hier kun je ook de uitgebreide functiebeschrijving opvragen.  Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij Leo van Oorschot, manager logistiek via loorschot@dekkerhout.nl of 06-53894200.