Welkom bij Koninklijke Dekker

(Trainee) Magazijncoördinator Logistiek (m/v)

Koninklijke Dekker is in het 130-jarig bestaan uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende en innovatieve houtbedrij­ven in Nederland en daar buiten, gespecialiseerd in import, export en verwerking van hout, houtproducten en gerelateerde materialen waaronder WPC. Bij Dekker werken vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid geen trend is maar een gewoonte.

Op onze locatie in Vianen zijn we per direct op zoek naar een

(Trainee) Magazijncoördinator Logistiek (m/v)

Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van de interne en externe goederenstromen voor de diverse vestigingen en verantwoordelijk voor een accuraat voorraadregistratiesysteem.

In deze functie stem je in overleg met het Hoofd Magazijn en het Hoofd Transport de optimale opslag en transportbewegingen af, waarbij tijdige en correcte Just in Time (JIT) uitlevering bij de klant en kostenminimalisatie de drivers zijn.

We zoeken iemand die  kennis en ervaring heeft met:

  • Het voeren van magazijn- en voorraadbeheer
  • Het voeren van overleg met verschillende afdeling (productie en supply chain) om een optimale opslag van voorraad te verwezenlijken
  • Verzorgen van locatiebeheer, waarbij optimalisatie van de indeling van de magazijnen wordt gerealiseerd
  • Het verwerken van voorraadmutaties
  • Het controleren van de voorraad op kwaliteit en kwantiteit
  • Replenishment van de voorraad
  • Verzamelen, analyseren en interpreteren van data en verwerken in ons ERP- systeem Microsoft Dynamics NAV
  • Assisteren bij (FSC) audits
  • Meedraaien in diverse lopende en nieuwe projecten

Verder heb je HBO werk- en denkniveau richting logistiek en is kennis van Navision een absolute pré.

We denken dat dit een leuke baan zou kunnen zijn voor bijvoorbeeld een trainee met een afgeronde opleiding in de richting logistiek.

Heb je interesse in deze uitdagende functie?
Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl. Hier kun je ook de uitgebreide functiebeschrijving opvragen. Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij Thomas Hoffmann, Hoofd Magazijn via 06- 229 299 34 of thoffmann@dekkerhout.nl.