Welkom bij Koninklijke Dekker

Partners / merken


Elephant® is de productlijn van de Koninklijke Dekker.

Elephant® tuinhout biedt een breed assortiment aan tuinproducten.
Zo kunnen wij u onder andere loopdekdelen, regels, palen, rabat, tegels, hekken, schermen en poorten aanbieden en dat is nog maar een greep uit ons leveringsprogramma.

Naast Elephant® tuinhout hebben we ook interieurlijsten, plinten en koplatten, timmerpanelen, houten vloeren, binnen deurkozijnen,
brandwerende deur/kozijn, binnen- en buitenbekleding, profielhout, glaslatten, kozijn-, raam-, en deurhout en bouwprofielen/afwerklatten.

Bekijk de Elephant Exclusive brochure.


Over Austria deuren

Austria Deuren is producent en importeur van binnen- en buitendeuren en kozijnen. Austria Deuren levert deur- en kozijn oplossingen aan de hout- en bouwmaterialenhandel en deurenspeciaalzaken. Austria is opgericht in 1953 en maakt sinds 2014 deel uit van Koninklijke Dekker (houtindustrie en vastgoed). Het uit­ge­breide prog­ram­ma van Austria Deuren bestaat uit binnendeuren, buitendeuren, voordeuren, deurkozijnen en bijbehorende accessoires zoals deurkrukken en deurlijsten.


Forza deurbeslag, scharnieren, binnendeursloten, deurkrukken en toebehoren en oplossingen voor dubbele deuren en schuifsystemen.


Elephant – EVA-LAST

Deze semi massieve vlonderplanken bieden het meest natuurgetrouwe hardhout alternatief met lange levensduur en weinig onderhoud.

De toplaag is goed bestand tegen kras- en vlekvorming. Te verkrijgen in de varianten IPÉ; door de mix van bruinkleuren en het perfect geïmiteerde houtoppervlak, weten deze terrasdelen de houtsoort Ipé te benaderen zonder verlies van kleur en kwaliteit in de tijd en NERO; de zwarte variant voor een moderne uitstraling. De ronde gaten zorgen voor extra stabiliteit en isolatie. De EVA-LAST I SERIES terrasplanken zijn zelfs nog sterker door de profilering.


Elephant – DuoWood® composiet vlonderplanken kenmerken zich door een forsere afmeting en mooie groeven aan één zijde die een mooi lijnenspel geven. Deze terrasplanken zijn tweezijdig toepasbaar, met naar keuze de grof geschuurde zijde of de groevenzijde boven.

Naast de holle kamer STD planken in standaard breedte is er ook een extra brede XWB vlonderplank met een breedte van 25 cm.

De Douala XWB heeft een gemengde donkere bruine kleur met hardhout uitstraling. De andere XWB planken zijn semi-massief voor nog meer stabiliteit, waarbij de gemengde Rivièra kleur een betonlook imiteert.

De Elephant DuoWood® planken kunnen, naar voorkeur, worden toegepast met hardhout regels of met de Elephant DuoWood® standaard-A regel.

Voor de bevestiging worden de tussenclips toegepast tussen de planken en de start/eindclips voor de buitenkanten van het terras.

De holle kamerplanken kunnen worden afgedekt met bijpassende afdekprofielen of hoeklijsten die met een minimum van 10 stuks bestelbaar zijn.


NATUURLIJKE SCHOONHEID
De pracht van massief hout, dat is de natuur op haar mooist. Elke plank heeft zijn eigen unieke houttekening en dat geeft uw project een unieke look.

VEELZIJDIG DESIGN
Fraser houten gevelbekleding is verkrijgbaar in een ruime waaier van stijlen en kleuren. Veelzijdig genoeg dus om elk architecturaal concept te realiseren.

DUURZAAMHEID
Het geheim van een duurzame gevelbekleding schuilt in de fabrieksafwerking, waarbij het hout optimaal gedroogd, verduurzaamd en geverfd wordt voor het naar de werf vertrekt. We volgen nauwgezet elke stap van deze voorafgaande afwerking voor we een eerste laag verf van Factory Finish- kwaliteit aanbrengen op elke zijde van elke plank in een ideale, gecontroleerde omgeving. Na aanbreng van de tweede laag krijg je als resultaat een aantrekkelijke massief houten gevelbekleding die bestand is tegen weer en wind en dit op heel lange termijn.

ONDERHOUDSVRIENDELIJK
De houten gevelbekleding van Fraser geverfde rabatdelen en de industrieel aangebrachte verf vergen heel weinig onderhoud en garanderen een prachtige afwerking.

TOEGEVOEGDE WAARDE
De natuurlijke schoonheid en de vele stijlen van Fraser gevelbekleding – geverfde rabatdelen – geven elk project net dat ietsje meer. Deze voordelen, gecombineerd met een uitzonderlijke duurzaamheid, zullen u helpen om de waarde van uw investering in deze houten gevelbekleding jarenlang te beschermen.

GRENZELOOS GAMMA VAN KLEUREN
We kunnen u een ruim kleurenassortiment aanbieden zodat u de ideale kleur vindt voor uw woning of uw project.

EXCLUSIEVE SORTERING
Fraser houten gevelbekleding hanteert een eigen exclusief sorteringssysteem. Dit garandeert dat de maximale lengte van de planken, het motief van de nerf, de afwerkingstextuur en de vochtigheidsgraad beantwoorden aan de strikte normen van het bedrijf. Door deze exclusieve sortering te hanteren en te verbeteren, kan Fraser houten gevelbekleding vervaardigen die tot de beste in de sector behoren.

PEFC GECERTIFICEERD
Fraser houten gevelbekleding worden vervaardigd uit PEFC-gecertificeerd hout

HOUT VAN DE ALLERBESTE KWALITEIT
Elke gevelplank in Lodge Pole Pine wordt met de hand geselecteerd: onze garantie voor de allerbeste kwaliteit

LANGERE GEVELPLANKEN
Want hoe minder naden, hoe steviger de bekleding

HOUT TOEPASBAAR RISICOKLASSE 3

TWEE LAGEN VERF OP DE ZES ZIJDEN
Het industrieel afwerkingsproces creëert een deklaag van betere kwaliteit dan die van iedere andere producent

GRENZELOOS GAMMA VAN KLEUREN
Welke kleur u ook kunt bedenken, wij kunnen deze leveren! industrieel aangebrachte verf vergen heel weinig onderhoud en garanderen een prachtige afwerking.

NAGELS IN DEZELFDE KLEUR
Voor een consistente afwerking en lagere arbeidskosten

BESTE GARANTIE IN DE SECTOR
Fraser houten gevelbekleding gaat veel verder dan andere fabrieksgaranties

Elephant – ColourWood

Elephant – ColourWood

UITZONDERLIJKE KWALITEIT
De kwaliteit van de houten gevelbekledingen van Fraser geverfde rabatdelen is onovertroffen. Deze uitzonderlijke kwaliteit wordt verkregen door alleen te werken met de allerbeste materialen, door het hout tot vijf keer toe te sorteren en te inspecteren en door dit dan te verbeteren door de natuurlijke schoonheid naar boven te halen aan de
hand van een ultramoderne verzaagtechniek en het beste afwerkingssysteem in de fabriek.

Het eindproduct spreekt voor zich en Fraser houten gevelbekleding toont duidelijk haar vertrouwen in dit product door een van de beste garanties in de sector te bieden.

Onderhoud

fraserwoodsiding.com


Het eindproduct is een milieuvriendelijk, dimensiestabiel houtproduct met een duurzaamheid, maatvastheid en schoonheid die zelfs die van de beste soorten tropisch hardhout evenaren.

Accoya®-hout wordt gewonnen uit duurzame bronnen (inclusief FSC®) en beschikt over toonaangevende milieureferenties zoals het Cradle to Cradle™ Gold-certificaat van de prestigieuze organisatie McDonough Braungart Design Chemistry (MBDC).

Vlonderdelen

Accoya Gray

Accoya®-hout is perfect voor veeleisende toepassingen waarbij de toleranties in krimp- en zwelgedrag klein moeten zijn ongeacht de omstandigheden. Ramen en deuren moeten immers het hele jaar door probleemloos kunnen openen en sluiten. Accoya® is uitermate geschikt voor gevelafwerkingen waarbij de natuurlijke schoonheid van hout is gewenst en daarnaast duurzaamheid en hoogwaardigheid zeer belangrijk zijn. Bij vloeren is het van belang dat hout niet vervormt, scheluw gaat staan, kromtrekt of splijt. Accoya® kan ook deze uitdagingen aan.

Accoya gevelbekleding

Maak kennis met Accoya via de Accoya Academy.

Accoya toepassingen

Accoya op Youtube

Accoya voordeel #1 – Voortreffelijke duurzaamheid

Accoya voordeel #2 – Dimensiestabiliteit

Accoya voordeel #3 – Ecologische duurzaamheid

Accoya voordeel #4 – Coating prestaties

Accoya voordeel #5 – Kwaliteit en gebruiksgemak