Welkom bij Koninklijke Dekker

VACATURE – Operators

In deze functie voer je productieorders uit en bedien je zelfstandig machines in ons productieproces. Je bent inzetbaar op tenminste één machine, waarbij het doel is dat alle operators op verschillende machines worden ingewerkt, zodat we optimale interne flexibiliteit hebben door allrounders. Hierin speel je zelf ook een rol, doordat je instructies geeft aan collega’s die moeten worden ingewerkt op machines die jij al beheerst. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij jou en je levert daarin een actieve bijdrage in je dagelijkse werkzaamheden. Je zoekt altijd naar verbeter-mogelijkheden en spreekt mensen aan op gedrag. Ook ben je kritisch op je eigen werk. Uiteraard zorg je dat de machines waarmee je werkt er netjes bij staan door het preventief klein onderhoud dat je zelf uitvoert. Als er reparaties nodig zijn zorg je voor aanmelding en opvolging daarvan.

Voor de komende periode zullen de operationele medewerkers van de afdeling productie zich richten op de competenties Kwaliteitsgerichtheid, Resultaatgerichtheid, Initiatief en Samenwerken. Ook van jou verwachten we dat je beschikt over deze eigenschappen. Om hier een objectief beeld van te krijgen, zal een vragenlijst volgens de methode TMA worden afgenomen als onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Heb je interesse in deze uitdagende functie?
Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl.

Hier kun je ook de uitgebreide functiebeschrijving opvragen. Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij Renzo van Malsen, manager productie via rvmalsen@dekkerhout.nl.