Welkom bij Koninklijke Dekker

Meewerkend voorman weekendploeg (oproepbasis)

Op onze locatie Guinea aan de Dijkleger 8 in Vianen werken we met de vaste ploeg in een semicontinurooster (van maandag tot en met vrijdag 24 uur per dag). In aanvulling daarop starten we nu een weekendploeg. Wij hebben momenteel een vacature voor een:

Meewerkend voorman weekendploeg (oproepbasis)

Standplaats Vianen
Wij zijn op zoek naar een meewerkend voorman, die de weekendploeg aanstuurt. Deze ploeg bestaat uit flexkrachten die in aanvulling op het vaste team op zaterdag en eventueel op zon- en feestdagen werkzaamheden uitvoeren in ons orderpickcentrum.

In deze functie stuur je in overleg met het hoofd magazijnen en de meewerkend voormannen van het vaste team de weekendploeg aan bij

• Het uitvoeren van orderpickopdrachten
• Uitvoeren van sticker-, in- en ompakwerkzaamheden
• Overige werkzaamheden die door het reguliere team zijn voorbereid
• Opruim- en schoonmaakwerkzaamheden

In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor een veilige en correcte uitvoering van het werk. Je neemt operationele beslissingen als dat nodig is en zorgt voor de open- en sluitprocedure van het pand.

We zoeken voor deze functie een enthousiaste aanpakker met leidinggevende kwaliteiten. Je beschikt over een heftruckcertificaat en bent uiteraard bereid om in weekends en op feestdagen te werken. We zorgen dat je intern wordt opgeleid voor deze functie. Je zult regelmatig contact hebben met de collega’s van het vaste team om te overleggen over het werk.

We denken dat dit een leuke baan zou kunnen zijn voor bijvoorbeeld een student met gevoel voor logistiek.

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl. Hier kun je ook de uitgebreide functiebeschrijving opvragen. Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij Thomas Hoffmann, hoofd magazijnen via 06- 229 299 34 of thoffmann@dekkerhout.nl.