Welkom bij Koninklijke Dekker

Meewerkend voorman (fulltime in een semicontinurooster)

Koninklijke Dekker is in het 132-jarig bestaan uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende en innovatieve houtbedrij­ven in Nederland en daar buiten, gespecialiseerd in import, export en verwerking van hout, houtproducten en gerelateerde materialen waaronder WPC. Bij Dekker werken vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid geen trend is maar een gewoonte.

Op onze locatie Guinea aan de Dijkleger 8 in Vianen werken we met de vaste ploeg in een semicontinurooster (van maandag tot en met vrijdag 24 uur per dag). Wij hebben momenteel een vacature voor een:

Meewerkend voorman (fulltime in een semicontinurooster)
Standplaats Vianen

In deze functie stuur je operationeel een ploeg aan met orderpickers en heftruckchauffeurs. Naast deze taak, behoren de volgende activiteiten eveneens tot jouw functie;

  • Goederenontvangst en de opslag hiervan
  • Uitvoeren van administratieve handelingen om bij te houden wat binnenkomt en ons magazijn verlaat.
  • Het uitvoeren van orderpickopdrachten
  • Uitvoeren van sticker,- in- en ompakwerkzaamheden
  • Het zorgdragen voor een accurate voorraad, waarbij op- en afboekingen met scanning plaatsvindt

In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor een veilige en correcte uitvoering van het werk. Dit betekent onder andere dat je er op toeziet dat ons magazijn en de administratieve werkomgeving schoon is en onze medewerkers zich houden aan de veiligheidsvoorschriften.

Voor deze functie zijn wij op naar een aanpakker met leidinggevende kwaliteiten. Je bent in het bezit van een MBO-4 opleiding, het liefst in de richting van logistiek. Verder beschik je over een geldig heftruckcertificaat of bent bereid deze te halen. Daarnaast is het een absolute pre als je bekend bent met Navision of een vergelijkbaar ERP pakket.

Ook HBO schoolverlaters met gevoel voor logistiek worden uitgenodigd te solliciteren.

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl. Hier kun je ook de uitgebreide functiebeschrijving opvragen. Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij Thomas Hoffmann, hoofd magazijn via 06-229 299 34 of thoffmann@dekkerhout.nl.