Welkom bij Koninklijke Dekker

Medewerker personeels- en salarisadministratie

Koninklijke Dekker is in het 134-jarig bestaan uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende en innovatieve houtbedrij­ven in Nederland en daar buiten, gespecialiseerd in import, export en verwerking van hout, houtproducten en gerelateerde materialen waaronder WPC. Bij Dekker werken vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid geen trend is maar een gewoonte.

Voor onze afdeling P&O met standplaats Den Haag zijn wij op zoek naar een:

Medewerker personeels- en salarisadministratie (0,8 fte/ 32 uur per week)

In deze functie zorg je voor een adequate personeels- en salarisadministratie. Je hebt onder meer de volgende taken:

  • Verwerken van mutaties in salarispakket
  • Voorbereiden en uitvoeren van salarisbetalingen in salarispakket
  • Doen van correcte loonaangiften
  • Opstellen en opvolgen van alle voorkomende personeelscorrespondentie
  • Beantwoorden van vragen en ondersteunen van medewerkers en leidinggevenden bij vraagstukken op het gebied van P&O

We zoeken voor deze functie een gedreven persoon met een relevante MBO4 opleiding, bijvoorbeeld richting medewerker Human Resource Management. Je bent tenminste in het bezit van een PDL en heb je ruime ervaring met AFAS Profit. Microsoft Office kent voor jou geen verrassingen en je bent vlot in de communicatie. Je houdt je kennis van de wetgeving actueel en bezoekt jaarlijks een salariscongres.

Naast je opleiding en kennis beschik je over een servicegerichte houding, ben je gestructureerd en bezit je een gezonde dosis overtuigingskracht. Verder kun je zowel zelfstandig als in teamverband prima uit de voeten, ben je flexibel en bereid om af en toe op een andere locatie (Vianen) te werken. Tot slot wordt een goed gevoel voor humor zeer gewaardeerd.

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl. Hier kun je ook de uitgebreide functiebeschrijving opvragen. Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie en bijbehorende arbeidsvoorwaarden kun je terecht bij Geri van Winssen, manager  P&O & SHE via 06-2295 2141 of gvwinssen@dekkerhout.nl.