Welkom bij Koninklijke Dekker

Houten vlonderplanken

Bangkirai dakterras

Voor dit dakterras met uitzicht op het Leidseplein in Amsterdam wordt gebruik gemaakt van onze Elephant Bangkirai vlonderplanken in de brede uitvoering 28x190mm.

De eigen woonomgeving wordt steeds belangrijker en er wordt vaker gekozen voor kwaliteit en duurzame materialen.

De Elephant vlonderplanken worden deel voor deel op kwaliteit gecontroleerd door onze eigen houtcontroleurs o.a. in Indonesië. Daarnaast worden alle houtproducten, als ze niet uit onze eigen FSC bossen komen, gecontroleerd op duurzame en legale herkomst.

Bangkirai is door de stabiliteit en extreem lange levensduur een van de meest populaire houtsoorten voor terras en schutting.

dekkerhout.nl/brochures

#houtnatuurlijkvannu

Bilinga vlonderplanken terras in Berkel en Rodenrijs

Voor dit terras in Berkel en Rodenrijs leverden wij de Bilinga FSC vlonderplanken en de onderconstructie. Bilinga is een Afrikaanse hardhoutsoort die vers geschaafd een goudgele kleur heeft en onder invloed van de zon beige op-kleurt.

Bilinga kenmerkt zich door een extreem lange levensduur en hardheid. Het heeft tevens een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

50% van alle tuinen in Nederland is betegeld of bestraat, maar zeg nou zelf: dit is toch een veel mooiere optie?

Bovendien zorgt een houten terras in combinatie met groen voor beter weglopen van het regenwater en verkoeling van de stad.

#houtnatuurlijkvannu
#fsc