Welkom bij Koninklijke Dekker

Hoofd technische dienst (m/v) voor 1,0 fte (40 uur)

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren bij aanschaf van nieuwe machines inzake benodigde resources voor preventief onderhoud en overlegt met leveranciers en gebruikers over een optimaal onderhoudsschema. Je beoordeelt correctieve onderhoudsaanvragen op urgentie ten behoeve van de planning en bewaakt de kosten. Daarnaast zal jij je bezig gaan houden met de inkoop van alle snijgereedschappen en technische materialen en onderhandel en bereid je voor bij de aanschaf van machines en installaties voor de groep. Verder beschik jij over een afgeronde HBO- of WO- opleiding in de  richting werktuigbouwkunde, heb je kennis van elektrotechniek, heb je een positieve houding, ben je analytisch ingesteld, communicatief sterk en ga je oplossingsgericht te werk. Je bent bereid te reizen en naar beurzen te gaan voor de aanschaf van machines en up-to-date houden van je kennis.

We zoeken iemand die minimaal 5 á 10 jaar kennis en ervaring heeft met:

  • Het vaststellen van de jaarplanning met (preventief) onderhoud, inclusief budget voor het machinepark, handgereedschap, interne transportmiddelen en technische installaties.
  • Aansturing en coördinatie van de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden.
  • De veiligheidsspecificaties van machines en tijdige beschikbaarheid daarvan.
  • Het initiëren van projecten op het gebied van onderhoud. Je bent een onderdeel van ‘’business projecten’’ specifiek m.b.t. machines, installaties en inrichting.
  • Het opstellen en analyseren van onderhoudsrapportages, advies over vervanging en het signaleren van trends en verbetermogelijkheden voor het onderhoudsbeleid.
  • Het aansturen van medewerkers van de machineslijperij en de onderhoudstechnici en het zorg dragen voor een adequate bezetting van de afdeling.

Wij bieden jou:

  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder bedrijfswagen, laptop en mobiele telefoon
  • Een dynamische werkomgeving met een informele werksfeer
  • Leuke collega’s met een non-nonsens mentaliteit

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl. Hier kun je ook de uitgebreide functiebeschrijving opvragen. Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij Leo van Oorschot, Manager Logistiek via 06-53894200 of loorschot@dekkerhout.nl