Welkom bij Koninklijke Dekker

Manager P&O en SHE

HR-leider_01

Manager P&O en SHE
Den Haag, fulltime

 Een veelzijdige managementfunctie in een (familie)bedrijf in transitie,waarin alle facetten van het vak aan bod komen.

 

Wie zijn wij?
Koninklijke Dekker is in het 132-jarig bestaan uitgegroeid tot een van de meest vooruitstrevende en innovatieve houtbedrij­ven in Nederland en daarbuiten. Wij zijn gespecialiseerd in import, export en verwerking van hout, houtproducten en gerelateerde materialen waaronder WPC. Bij Dekker werken vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid geen trend is maar een gewoonte.

Wat ga je doen?
In 2015 en 2016 is een reorganisatie uitgevoerd waarbij onze logistieke activiteiten en een groot deel van onze productie is gehuisvest in Vianen. Binnen de productie-afdeling zijn we van start gegaan met Quick Response Management (QRM), een methode die nu voor de hele organisatie geïmplementeerd wordt.

In jouw rol begeleid je met je team deze organisatieverbetering door het bieden van P&O-structuren en het ondersteunen en adviseren van leidinggevenden en medewerkers bij de veranderende manier waarop zij hun werk uitvoeren. Ook binnen de afdeling is er een professionalisering gaande en wordt er hard gewerkt aan de modernisering van de administratieve processen met behulp van AFAS Profit.

Veilige en gezonde werkomstandigheden zijn ook jouw aandachtsgebied, samen met de medewerker SHE. Juist in een veranderende organisatie is het belangrijk dat er adequate ondersteuning is om de risico’s goed te beheersen en te zorgen dat we kunnen voldoen aan de regels die van toepassing zijn.

Ons hoofdkantoor staat in Den Haag, dit is ook je standplaats. Daarnaast hebben we vestigingen in Vianen en Lisse/Warmond die je regelmatig zult bezoeken. Er zijn momenteel bijna 200 mensen in dienst, naast een variërende groep uitzendkrachten.

Wie zoeken wij?

  • Een stevige allround P&O manager met affiniteit voor SHE en een opleiding op HBO/WO-niveau, die ervaring heeft met change-management, bij voorkeur in een vergelijkbaar (familie)bedrijf.
  • Een daadkrachtige, resultaatgerichte leidinggevende die samen met het team de afdeling ‘toekomst-proof’ kan maken.
  • Een collega-MT-lid die in staat is op strategisch niveau te adviseren en daarnaast het operationele P&O werk niet schuwt.
  • Iemand die oog heeft voor de mensen en ook het zakelijk belang in het oog houdt.

Wat bieden wij?
Wij bieden de juiste kandidaat de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het bedrijf en de afdeling in een periode waarin de organisatie volop in beweging is. Voor iemand die kansen ziet en ze weet om te zetten naar resultaten liggen er mogelijkheden om een mooie bijdrage te kunnen leveren op het beleid en de uitvoering daarvan . Kortom: een mooie uitdaging!

Interesse?
Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl. Hier kun je ook de uitgebreide functiebeschrijving opvragen. Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij Olaf van Biezen, algemeen directeur, 06-20604307