Welkom bij Koninklijke Dekker

Gevelbekleding

Darkwood thermisch gemodificeerd Radiata Pine in de hoogste kwaliteitssortering geeft een geweldige donkere vlamtekening vrijwel geheel zonder kwasten. En biedt de duurzaamheid van hardhout.

Bij verticale toepassing van meerdere modellen ontstaat een mooi recht lijnenspel met het aanzicht van open gevelbekleding maar alle voordelen van dichte gevelbekleding.
De Stripes profielen geven naast een afwisseling in de breedte van 3D effect in de diepte. Natuurlijk kunnen wij de delen (semi)transparant of dekkend met garantie spuiten.

Vraag ook naar de mogelijkheden in brandvertragende uitvoering!

PDF

Klik hier voor meer Dekker projecten

Elephant gevelbekleding en terrasdelen voor nieuwbouw Strandclub Bloomingdale

Voor de nieuwbouw van Strandclub Bloomingdale leverden wij onze DarkWood thermisch gemodificeerde Radiata Pine FSC verticale gevelbekleding, de Bangkirai terrasplanken en gevingerlast Sapeli Mahonie FSC voor de windschermen.

Stripes
De DarkWood gevelbekleding werd door ons geproduceerd in onze Stripes uitvoering. Een dichte gevelbekleding met mes en groef in twee verschillende diktes om dieptewerking te creëren en in drie verschillende diepe groeven modellen om de uitstraling van open gevelbekleding na te bootsen.

Dichte gevelbekleding
Voordeel van een dichte gevelbekleding (let wel altijd op voldoende ventilatie en op het acclimatiseren van de delen aan de buitenlucht vóór montage) is dat er geen insecten(nesten) tussen kunnen schuilen en er geen vuiligheid in komt.

Hoge stabiliteit
Voor de terrassen werd gekozen voor ons Elephant Bangkirai vanwege de hoge stabiliteit van deze houtsoort. De vlakke bovenzijde geeft het terras een modern uiterlijk in vergelijking met het traditionele groeven profiel.

Voor perfecte rechtheid van de staanders met sponning, voor de glazen windschermen, werd het duurzame Sapeli Mahonie FSC door ons gevingerlast en geschaafd.

Prefab montage: Stark Deuren