Welkom bij Koninklijke Dekker

FSC®

Koninklijke Dekker is gecertificeerd volgens de normen en principes van het Forest Stewardship Council® (FSC). Ter bevordering van het aanbod van FSC-gecertificeerd hout, is Koninklijke Dekker lid van FSC Nederland Deze stichting is een initiatief van bedrijven, het Wereld Natuur Fonds, de Novib en Milieudefensie en waar de milieu-, ontwikkelingsorganisaties en bedrijven samenwerken. De deelnemers zijn toonaangevende bedrijven uit alle sectoren van de markt.

FSC
Voor FSC gecertificeerd hardhout volstaat het niet om zonder verregaande inspanning te wachten tot het aanbod in balans komt met de vraag.
Daarom heeft Koninklijke Dekker haar nek uitgestoken met een eigen productie-unit in Zuid-Amerika. Door hier uitsluitend FSC gecertificeerd hardhout te verwerken, is Koninklijke Dekker in staat om ongeveer 20.000 m3 FSC hardhout producten per jaar aan te bieden voor de Europese markt.
Tot de mogelijkheden behoren niet alleen FSC kozijnhout (foutvrij geschaafd en op lengte gekort), FSC tuinhoutproducten (loopdekdelen, schermen, tegels, etc.) en FSC deurcomponenten, maar ook FSC vloerdelen, FSC hardhout voor de GWW sector, FSC gevelbekleding, FSC binnendeurkozijnen en FSC aftimmerhout (o.a. plinten en koplatten).

Download: FSC certificate Dekker tot 2020.pdf (1,5Mb)

 

 

Logo_FSC