Welkom bij Koninklijke Dekker

FRASER – geverfde rabatdelen

GEVELBEKLEDING

FRASER geverfde rabatdelen | Folder (A4)

Onderhoud Fraser

Projecten

18 JAAR GARANTIE OP VERFBEHANDELING

Het is niet voor niets dat geen enkele houten gevelbekleding zo’n lange garantie termijn biedt als Fraser. De lakkwaliteit van de Fraser gevelbekleding is bewezen hoger dan concurrerende gevelproducten. In Canada wordt Fraser al dusdanig lang probleemloos toegepast, dat de garantie risicoloos kan worden afgegeven. Bovendien staat Koninklijke Dekker met een 135-jarig bestaan garant voor het nakomen van iedere afgegeven garantie.

Stabiliteit
Door zeer kritische controle op het zagen en drogen van het gebruikte PEFC™ Lodgepole Pine, een langzaam groeiende en kwastarme naaldhoutsoort uit Canada, is de Fraser gevelbekleding rechter en stabieler dan andere gelakte (naald)houten gevelbekleding. Zeker in vergelijking met bijvoorbeeld Europees Vuren, Grenen of Douglas. Vanwege de kritische controle op het zagen en drogen wordt Fraser in langere lengtes geleverd, waardoor minder naden zichtbaar zullen zijn in de gevel en er minder kopse kanten afgelakt hoeven worden met de los leverbare Fraser verf.

Uit voorraad leverbaar
Veel standaard gevelprofielen inclusief de hoekprofielen zijn, in diverse kleuren, direct uit voorraad leverbaar. Natuurlijk is iedere RAL kleur (afwijkend van antraciet, grijs, wit of zwart) op aanvoer ook leverbaar en kunnen wij een realistische, korte levertijd aangeven afhankelijk van de order. Een levertijd die ook wordt nagekomen!