Welkom bij Koninklijke Dekker

Elephant ColourWood gevelbekleiding | Evolution Neo rabat

Voor deze vakantiewoning werd onze Elephant ColourWood grijs afgelakte gevelbekleding, met 18 jaar garantie op de verfafwerking, gemonteerd op verduurzaamd Vuren regelwerk.

In grijs, antraciet, zwart en wit leveren we diverse modellen Elephant ColourWood gevelbekleding uit liggende voorraad. Iedere andere kleur kan door ons op bestek geproduceerd worden.

Dit specifieke Evolution Neo rabat model kan blind vernageld worden in het v-groefje van de messing. Voor de montage leveren we, naast het Vuren achterhout, ook de spijkers op rol en blikken bijpassende verf voor de afwerking van de gezaagde kopse kanten.

Met een kleine investering ziet deze vakantiewoning, waar Trespa beplating tegenaan zat, er uit als een luxe strandwoning.

#houtnatuurlijkvannu

 

 

Elephant ColourWood gevelbekleding – Zweeds rabat | Enkhuizen

Voor dit project in Enkhuizen leverde Koninklijk Dekker de zwart afgelakte houten gevelbekleding met 18 jaar garantie op de verfafwerking aan De Houtexpert B.V.

Bij dit extra brede Zweeds Rabat profiel dient het Canadese Lodgepole Pine als basis vanwege de stabiliteit en strikte kwaliteitselectie van Elephant ColourWood Cladding. Door de langzame groei

van dit hout is het veel stabieler dan Europees Vuren, Grenen of Douglas. Zeker voor toepassing in zwart is dit extreem belangrijk, aangezien de gevel in de zon tot wel 80 graden Celsius kan opwarmen.

Naast de rabatdelen leverden we ook de hoek- en eindprofielen zwart afgelakt aan. Daardoor is de verfafwerking niet alleen beter, maar wordt de bouwtijd ook verkort ten opzichte van aflakken op de bouw.

Elephant ColourWood gevelbekleding – Boards & Battens | Zandvoort

Voor het project van 100 luxe cottages voor vakantiepark van Qurios Holiday Retreats in Zandvoort in de duinen bij het circuit, leveren wij Barli bv uit Uden de zwarte houten gevelbekleding met 18 jaar garantie op de verfafwerking.

Gekozen is voor een combinatie van zwart gelakte Boards & Battens (smalle stroken aangebracht over bredere stroken met zwarte nagels) en een open gevelbekleding in alleen de bredere Boards.

Wij leveren houten gevelbekleding in oa Ceder, Lodgepole Pine, Thermisch gemodificeerd Radiata Pine, Accoya, Jatoba, Thermisch gemodificeerd Fraké, Meranti, Douglas, Lariks, Tricoya, Thermisch gemodificeerd Grenen en Vuren. Altijd met de hoogste garantie op de verf of beitsafwerking en in alle gewenste profileringen.

Elephant ColourWood gevelbekleding – Boards & Battens | Nijkerk

Voor dit project in Nijkerk van Bouwbedrijf Schuurman leverden wij BPG Baarn de Elephant ColourWood Boards&Battens gevelbekleding zwart afgelakt uit voorraad.

Een relatief simpele en goedkope gevelbekleding met smalle en brede planken die over elkaar genageld worden. Met als groot voordeel een ongekend lange garantie van 18 jaar op de Sherwin Williams verfbehandeling.

Enige aandachtspunten zijn het behandelen van de gezaagde koppen in het werk met verf die wij meeleveren en natuurlijk ventilatie van de gevel (maar dat geldt voor alle gevelbekleding).

dekkerhout.nl/Elephant ColourWood

Elephant ColourWood gevelbekleding – Zweeds rabat | Linschoten

Voor de renovatie van deze schuur in Linschoten leverden wij de zwarte Zweeds Rabat gevelbekleding met 18 jaar garantie op de fabrieksmatige verfbehandeling en 30 jaar op het hout.

Wij adviseerden voor dit project ons Elephant ColourWood Lodgepole Pine verduurzaamd en geselecteerd op kwaliteit, rechtheid en lange lengtes.

Dit schuine rabatprofiel met een werkende breedte van 165mm werd door ons uit reeds zwart geverfde standaard voorraad geleverd aan Lemon Bouwspecialisten uit Leerdam. De isolatie en renovatie wordt uitgevoerd door Ste Bouw uit Montfoort.