Welkom bij Koninklijke Dekker

Composiet Forte schuttingen, composiet Eva-Last vlonderplanken en Douglas PEFC houten veranda | Vlaardingen

Voor dit project in Vlaardingen leverden wij onze klant garden fair de Douglas PEFC houten veranda, onze Elephant FSC® Composiet Forte schuttingen met draadschermen en tuindeuren in combinatie met de bijpassende gepoedercoate aluminium palen en onze Eva Last co-ex Composiet brede terrasplanken.

Erg leuk om een project te zien waarin zoveel van onze tuinproducten verwerkt zijn. Toch wat anders dan de groen geïmpregneerde tuinschermen die vroeger overal toegepast werden.

We hebben tegenwoordig zoveel mooie alternatieven dat de veranda, de schutting en het terras volledig aan kunnen sluiten op de architectuur van het huis en de woonstijl van het interieur.

Ons volledige Elephant Exclusive tuinassortiment staat op dekkerhout.nl/brochures

DuoWood Composiet vlonderplanken Riviera – Idstein

Voor dit luxe appartementengebouw in Idstein, Duitsland, leverden wij onze FSC-gecertificeerde DuoWood extra brede houtkunststof composietterras aan Iwo Design (Wiesbaden). De Rivièra gemengde kleur werd gekozen voor zijn beton-look.

Composiet decking wint marktaandeel door zijn gemakkelijke onderhoud, stabiliteit en zijn kleur.

DuoWood Composiet vlonderplanken Lava

De extra brede DuoWood composiet vlonderplanken geven dit terras een stoere uitstraling. Composiet is een materiaal dat is samengesteld uit houtstof, kunststof, pigment, bindmiddelen en UV beschermers. Helaas is er ongelofelijk veel rotzooi op de markt in composieten. Kies voor composiet bestaande uit FSC gecertificeerd houtstof (max 50%), gerecycled HDPE kunststof en de beste kwaliteit additieven.

Voor dit terras is gekozen voor onze DuoWood XWB delen met de gegroefde zijde als bovenzijde, op een onderconstructie van Bangkirai regels. In verband met doorbuiging van composiet regels als deze niet op een ondergrond van beton geplaatst worden, ben ik zelf altijd een voorstander van een hardhout onderconstructie.

Voor alle mogelijkheden in composiet: dekkerhout.nl/brochures en duowood.nl

 

Buitentrappen van Eva-Last composiet vlonderplanken

Ook voor buitentrappen zijn onze composiet vlonderplanken zeer geschikt. Voordeel van deze brede planken, geproduceerd middels co-extrusie, is dat door de houtprint en de nagebootste zaagsneden het oppervlak veel minder glad is. Toegepast bij dit project zijn de Elephant Eva-Last composiet delen in de gemengde kleur Ipé met blinde bevestiging middels zwart gepoedercoate stalen clips. De onderconstructie is uitgevoerd in FSC hardhout en randen van de traptreden zijn afgewerkt met geanodiseerde aluminium traplijsten uit de Elephant lijstwerkkast.