Welkom bij Koninklijke Dekker

Bescherming tegen verkleuring en verwering

Op onze 5 machinale verfstraten behandelen we naast houten gevelbekleding ook steeds vaker binnenwand bekleding.

De houttrend vertaalt zich van buiten naar binnen. Daarbij zijn vooral de (semi) transparante beits behandelingen ongekend populair. Niet alleen de houttekening, maar ook de natuurlijke houtkleur moet zichtbaar zijn.

Daarbij doen vooral de thermisch gemodificeerde FSC houtsoorten zonder kwasten, zoals Thermo Radiata Pine, Thermo Fraké, Thermo Ayous en Thermo Cambara het momenteel erg goed. Door de hitte behandeling ontstaat een mooie diepbruine kleur, die middels de behandeling met onze Elephant beitsen (ontwikkeld met AkzoNobel) tegen verkleuring en verwering (buiten) beschermd kan worden.

#houtnatuurlijkvannu #fsc #gevelbekleding

Over Koninklijke Dekker