Welkom bij Koninklijke Dekker

Welkom in de houten eeuw!

Hout is ongekend populair in de nieuwbouw. En volledig terecht (vinden wij van WC Eend ;-). Het geeft een natuurlijke uitstraling en draagt bij aan een gezonde leefomgeving.

Voor deze woning leverden wij oa de Azobé FSC geschaafde balken, de LVL (laminated veneer lumber) constructieve liggers, de massief kruislings houten Elephant DLT dampopen gevelelementen, het Accoya FSC hout voor de zwarte kozijnen en schuifpuien en de thermisch gemodificeerde Fraké FSC verticale gevelbekleding behandeld met transparante Elephant Diafaan coating.

Terwijl het houtgebruik in Nederland 10 jaar geleden op een dieptepunt was beland en hout zelfs voor de kozijnen en vloeren door kunststof was verdrongen, zien we nu in vrijwel ieder nieuwbouw plan hout weer een prominente plaats innemen.

Veel niet natuurlijke bouwmaterialen zijn eenvoudig te vervangen door een alternatief in hout. En hoewel de toekomst vooral in de hybride bouw zal liggen, helpen wij met onze vele wederverkopers in de hout- en bouwmaterialen handel u graag om de mogelijkheden in hout te belichten.

Welkom in de houten eeuw!

#houtnatuurlijkvannu #fsc #dampopenbouwen

Over Martijn Borgsteede