Welkom bij Koninklijke Dekker

Nieuwe orderpick paternosters

Onze nieuwe orderpick paternosters voor de hardlopers in houtproducten zijn geïnstalleerd. De 100 meest gepickte voorraad SKU’s zullen niet meer met commissiewagens uit stellingen gepickt worden, maar gemiddeld 5 keer sneller uit de gigantische paternoster bakken.

Met slechts 2 shifts kunnen we op deze manier ongeveer 25% meer orders picken per dag. Ook in het piekseizoen kunnen we op deze manier binnen 24 uur iedere order picken zonder te hoeven opschalen naar belastende nachtshifts.

In vergelijking met slechts 5 jaar geleden is het aantal losse orderpicks (losse stuksbestellingen van onze dealers en van onze klanten met eigen webshops) bijna vertienvoudigd. En met deze investering lopen we weer 5 jaar voor op onze concurrentie in de stukslevering van hout-, composiet en aluminium producten.

Naast supersnelle LEAN productie in onze houtindustrie en grote (buffer) voorraad is logistiek de sleutel geworden voor concurrentie voordeel.

#houtnatuurlijkvannu

Over Martijn Borgsteede