Welkom bij Koninklijke Dekker

Make-over showroom deurmarkt.com

In enkele dagen hebben onze timmermannen Theo en Jermain de showroom van deurmarkt.com voorzien van Austria Deuren kamerhoge deuroplossingen, luxe deur|kozijn combinaties en FORZA beslagzuil.

Met verminderd showroom bezoek is dit het uitgelezen moment voor Austria dealers om de showroom van de nieuwste deur modellen en de zuil met (magneet)sloten, (blinde) scharnieren en (minirozet) deurkrukken te voorzien.

Is uw showroom ook toe aan een ‘make-over’? Neem contact op met Theo Bijkerk voor de vele flexibele opties. Onze timmermannen staan graag voor u klaar om op korte termijn de deuren keurig af te hangen, zodat uw verkopen een boost krijgen zodra de showrooms weer volledig open kunnen.

#houtnatuurlijkvannu #deurbeslag #binnendeuren

Over Martijn Borgsteede