Welkom bij Koninklijke Dekker

Het gemak van de prefab Deur|Kozijn Combinatie

Om het gemak van een prefab Deur|Kozijn Combinatie zichtbaar te maken hebben we in onze fotostudio een wandopbouw neergezet. Of je nou met gipsplaten en Vuren regels of metalstud, met celbeton blokken, porisosteen of vezelplaat elementen een wand bouwt, je bouwt deze in een mum van tijd om de Austria Deuren DKC heen.

Ideaal voor kleine verbouwingen met een laag budget zoals een zolderkamer. En altijd perfect haaks afgehangen door onze robotproductie.

Reeds voorzien van bladpaumelle scharnieren, kozijnverbindingen met zowel deuvels als lange schroeven en een sluitplaat. Alleen nog zelf een (loop)slot en deurkrukken (liefst van ons merk FORZA natuurlijk 😉 toevoegen en netjes in de gewenste kleur aflakken.

Ik ben zelf niet superhandig, maar zelfs mij lukt het in een handomdraai.

PS Ook in 30 en 60 minuten brandvertragend,volgens de nieuwe NEN norm (NEN1634), gewoon uit voorraad leverbaar (indien nodig zelfs binnen 24uur).

#houtnatuurlijkvannu #fsc

Over Koninklijke Dekker