Welkom bij Koninklijke Dekker

Elephant ColourWood gevelbekleding kleurmonsters

Alle Elephant ColourWood gevelbekleding kleurmonsters uit onze spuitstraten in Vianen liggen klaar om op aanvraag verstuurd te worden.

De FSC houtsoorten Thermo Radiata Pine, Western Red Cedar, Accoya, Thermo Ayous, Thermo Fraké en Thermo Vuren hebben we allen gecoat in onze Elephant semi filmvormende beitskleuren Diafaan (transparant), Ceder, Cappuccino, Kaneel, Rode Klei, Kastanje, Wengé, Voorvergrijsd, Taupe, Grafiet en Zwart Ademend.

Omdat iedere kleur weer anders uitkomt per houtsoort en de Taupe bijvoorbeeld geweldig oogt op Accoya terwijl Diafaan er super uitziet op de Thermisch gemodificeerde houtsoorten sturen we graag diverse monsters op in de gewenste uitstraling.

Naast vele modellen gevelbekleding uit voorraad kunnen we ieder profiel in 20 verschillende (voorraad) houtsoorten schaven, semi filmvormend beitsen (met 10 jaar garantie) of dekkend lakken (met 18 jaar garantie) en indien gewenst brandvertragend behandelen.

We beseffen dat we erg veel opties aanbieden maar op basis van de monsters is een keuze vaak snel gemaakt.

Schroom niet om monsters of advies te vragen voor specifieke projecten. Houten gevelbekleding is enorm trendy, maar 9 van de 10 keer zien we dat de toepassing mis gaat door detaillerings- of montage fouten, dus we adviseren graag!

 

Over Koninklijke Dekker