Welkom bij Koninklijke Dekker

Kamerhoge deuren

Kamerhoge deuren worden steeds vaker toegepast. Austria Deuren heeft zowel een standaard honingraat- als een hoogwaardige massief Grenen (met kanalen) variant in wit of zwart die volledig inkortbaar is op de gewenste hoogte.

Verdiepingshoog is namelijk geen standaard hoogte en kan overal verschillend zijn. Doordat de 270 cm hoge deur inkortbaar is tot 231,5 cm is deze altijd toepasbaar en is duur maatwerk niet nodig. Bovendien zijn de verdiepingshoge deuren uit voorraad leverbaar en is ook het bijpassende Renov8 Ecosy kozijn van 270cm inkortbaar op iedere gewenste hoogte.

In de Porta Alta lijn ontbreekt natuurlijk ook de zwarte industriële glasdeur niet. Deze is maximaal 10 cm inkortbaar vanaf de onderzijde en uit voorraad leverbaar in 240, 250, 260 en 270 cm. Hier is het zwarte inkortbare Renov8Nero kozijn van 270 cm de perfecte combinatie.

Vooral voor de vervanging van (stalen) bovenlicht kozijnen met oude opdek deuren zijn de verdiepingshoge stompe deuren met bijpassende houten kozijnen een stijlvolle oplossing. Maar natuurlijk ook zeer geschikt voor een moderne uitstraling in de nieuwbouw.

Bij het project op de foto geleverd en gemonteerd door Austria dealer Deurinbeeld.nl

#houtnatuurlijkvannu

Over Martijn Borgsteede