Welkom bij Koninklijke Dekker

Massaranduba als gevelbekleding

Als grootste producent van houten gevelbekleding in Nederland denken we graag mee in ieder project. Afhankelijk van de wensen zoeken we naar een passende oplossing en dragen we graag meerdere alternatieven aan in hout of houtcomposiet met de gewenste kleurstelling of afwerking.

Zo is er voor de Scouting in Vlaardingen gekozen voor de donkere uitstraling en afwerking van FSC gecertificeerd Massaranduba. Niet een vaak toegepaste houtsoort voor gevelbekleding maar voor dit project perfect qua kleur en prijsstelling.

Twijfelt u over de keuze van houtsoort (of houtcomposiet) en semi transparante of dekkende afwerking, neem contact met ons op voor de diverse mogelijkheden.

Wij leveren via de betere hout- en bouwmaterialen handel, maar kunnen u rechtstreeks van voorbeelden, showroom presentatie of monsters voorzien.

#gevelbekleding #fsc #houtnatuurlijkvannu

Over Koninklijke Dekker