Welkom bij Koninklijke Dekker

Elephant Darkwood gevelbekleding, thermisch gemodificeerd Grenen in Stripes variant

Onze Elephant DarkWood gevelbekleding werd in Hendrik Ido Ambacht toegepast in de Stripes variant; een dichte gevelbekleding met het aanzicht van een open (latten) gevelbekleding.

Voor de mooie donkerbruine kleur en de hogere duurzaamheid en stabiliteit wordt de vrijwel kwastloze hoogwaardige FSC Grenen soort eerst op hoge hitte thermisch gemodificeerd en vervolgens door ons op profiel geschaafd. Om de mooie kleur te behouden kunnen we de delen fabrieksmatig rondom semi-transparant beitsen met onze Elephant Dafiaan coating met 10 jaar garantie (ontwikkeld met Akzo Nobel). Natuurlijk zal het hout wel iedere drie jaar bijgewerkt dienen te worden voor 100% kleurbehoud.

Liever geen onderhoud; kies dan voor de Elephant Eva-Last FSC houtcomposiet gevelbekleding in dezelfde Stripes uitvoering in de kleuren Natural Cedar, Driftwood Black of Coal Black met volledig kleurbehoud.

Genoeg alternatieven voor een natuurlijke uitstraling op gevel of veranda.

Complimenten aan het vakwerk van Eric Bijl eigenaar van Garden Fair!

#houtnatuurlijkvannu #fsc #gevelbekleding

Over Koninklijke Dekker