Welkom bij Koninklijke Dekker

Vacature – Werkvoorbereider Vastgoed

Dekker Vastgoed & Energie B.V. maakt onderdeel uit van Koninklijke Dekker, dat al sinds 1885 bestaat. Wij houden ons bezig met het ontwikkelen, onderhouden en renoveren van bedrijfsvastgoed. Het onroerend goed bestaat uit kantoor- en bedrijfsruimten, bedrijfsverzamelgebouwen en distributiecentra met een totaal oppervlak van 297.000m². Het vastgoed wordt door ons zelf ontwikkeld, beheerd en geëxploiteerd, om hiermee korte lijnen met onze huurders te onderhouden. Uit duurzaam oogpunt zijn nagenoeg al onze daken voorzien van een PV-installatie, met in totaal 40.000 zonnepanelen.

Dekker Vastgoed & Energie B.V. is per direct op zoek naar een:

Werkvoorbereider Vastgoed te Den Haag (1,0 fte)

Klik hier voor meer informatie

Over Martijn Borgsteede