Welkom bij Koninklijke Dekker

Productie naar 1 centrale locatie

Afgelopen weekend is er hard doorgewerkt aan het laatste deel van onze transitie. Ook alle schaafbanken, zaagstraten en de voorraad gezaagd hout uit onze fabriek in Den Haag verhuizen naar onze bedrijfspanden in Vianen.

Begin 2021 is daarmee de strategische ontwikkeling om alle productie en logistiek van 4 locaties in Nederland terug te brengen naar slechts 1 centrale locatie afgerond.

Ook al beslaat de totale oppervlakte meer dan 120.000m2, is het een enorm voordeel om alle voorraden, houtbewerkingsmachines, robots, lakstraten en kant-en-klare deuren en (tuin)hout- en composiet producten bij elkaar in de buurt te hebben. Zeker nu dropshipment en project orders steeds meer de overhand nemen.

Midden in de financiële crisis hebben we ingezet op ‘operational excellence’ in logistiek en productie. En hoewel de totale transitie best een aantal jaren gekost heeft, is het mooi om te zien dat onze verwachtingen zijn uitgekomen en we nu ‘leaner’ en vele malen sneller gemiddeld meer dan duizend orders per dag produceren en uitleveren.

Stiekem een klein A-Team gevoel met ons management team bereikt; ‘’I love it when a plan comes together’’.

#houtnatuurlijkvannu

Over Koninklijke Dekker