Welkom bij Koninklijke Dekker

Gevelbekleding | Thermo Radiata Pine FSC®

De houten gevelbekleding schaafden wij in thermisch gemodificeerd Radiata Pine FSC en leverden wij fabrieksmatig transparant behandeld aan BMN Nederland (vestiging Zaandam).

Door de thermische modificatie (extreme verhitting) wordt het Radiata Pine (een Grenen soort die vrijwel kwastloos in langere lengtes beschikbaar is) niet alleen duurzaam en stabiel, maar krijgt het ook een mooie bruine kleur. Door de hoogwaardige (semi) transparante behandeling behoudt het deze mooie kleur tint.

De horizontale bekleding schaafden wij in een halfhouts rabatprofiel en de verticale delen werden op drie breedtes rondom geschaafd met ronde kantjes.

Geweldig om het resultaat te zien nadat wij DENOLDERVLEUGELS Architects & Associates reeds enige tijd geleden mochten bemonsteren.

Heeft u ook een project met houten gevelbekleding? Als grootste (maar tevens nederige 😉 Nederlandse producent van houtproducten sturen wij graag monsters toe uit onze gigantische sample voorraad. En laten we u op afspraak natuurlijk graag de vele mogelijkheden zien in onze showroom in Vianen.

#houtnatuurlijkvannu #fsc #gevelbekleding

Over Koninklijke Dekker