Welkom bij Koninklijke Dekker

Gezonde houtbouw in de zorg als alternatief

Woensdag 21 oktober massieve houtbouw projecten met Woonzorg Nederland bezocht. Waar met ons dampopen Holz100 zonder verlijming gebouwd wordt.

Juist ook voor woningbouw corporaties en zeker in de zorg is gezonde houtbouw (zonder lijm) zeer interessant als alternatief voor traditionele bouw.

Daarbij hebben we eerst een hybride project bezocht waar de massieve kruislaags houten gevels en wanden worden toegepast in combinatie met zandcement vloeren en een LVL dakconstructie.

Vervolgens hebben we ook een puur houtbouw project bekeken waar ook alle niet-constructieve wanden, de vloeren en het dak in Holz100 uitgevoerd zijn.

Na de uitzending van VPRO’s tegenlicht is de interesse in houtbouw exponentieel toegenomen. En bezoeken we (op gepaste afstand) wekelijks Holz100 projecten met geïnteresseerde architecten, gemeentes, projectontwikkelaars, woningbouwverenigingen en aannemers.

We laten graag de mogelijkheden zien, dus neem bij interesse vooral contact met ons op voor een (digitale) presentatie of bezoek (in de buitenlucht).

#houtnatuurlijkvannu #fsc #holz100 #dampopenbouwen

Over Koninklijke Dekker