Welkom bij Koninklijke Dekker

Duurzaam Accoya® kozijnen en buitendeuren

Voor de liefhebbers van zwarte industriële kozijnen en buitendeuren: dit hoeft absoluut niet in staal of aluminium maar kan gewoon in duurzaam FSC hout.

Voor een moderne villa produceert Lambert Kozijnen B.V. momenteel de kozijnen, ramen en buitendeuren in Accoya FSC van Koninklijke Dekker. Accoya is foutvrij naaldhout dat door middel van natuurlijke modificatie met azijnzuur anhydride extreem duurzaam en 100% stabiel wordt gemaakt.

Bij een houtsoort die ‘werkt’ is zwart coaten niet aan te raden aangezien het hout door de zwarte kleur wel 80 graden heet kan worden in de zon. De verf kan de werking die daardoor optreedt in de meeste traditionele houtsoorten qua flexibiliteit niet opvangen.

Accoya FSC daarentegen gaat zo goed als niet uitzetten bij gebruik van zwarte (of andere donkere kleuren) verf op het moment dat het heet wordt (met name doordat het water volledig uit het hout getrokken is en vervangen door de azijnzuur anhydride). Daardoor hoeft ook het onderhoud veel minder frequent plaats te vinden.

Vraag naar Accoya FSC bij uw leverancier van geveltimmerwerk of vraag bij ons informatie aan. We brengen u ook natuurlijk graag in contact met de beste timmerfabrieken die Accoya kozijnen produceren.

#houtnatuurlijkvannu #fsc #Accoya #kozijnen #geveltimmerwerk

Over Koninklijke Dekker