Welkom bij Koninklijke Dekker

Vacature – Montagemedewerker/timmerman

Heb jij een aantal jaren werkervaring in de timmerindustrie en ruime ervaring met het opsluiten en afmonteren van deuren en kozijnen dan word jij wellicht onze nieuwe:

Montagemedewerker/ timmerman (1,0 fte) – Locatie Vianen

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het opsluiten en afmonteren van kozijnen en deuren. Op onze timmerafdeling produceren we op maat gemaakte, klant specifieke kozijnen in kleine series, daarom zijn je nieuwe werkzaamheden zeer afwisselend. Deze grote variatie in kozijnen vereist daarom uiterste precisie en nauwkeurigheid aangezien de maatvoeringen continu wisselend zijn.

Daarnaast streven we naar kwaliteit en snelle levertijden. We zijn daarom opzoek naar een ervaren timmerman die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en oplossingsgericht problemen aanpakt. Omdat je met een aantal collega’s verantwoordelijk bent voor de kwaliteit en doorstroming zijn we opzoek naar een teamplayer, maar verwachten we ook dat je volledig zelfstandig kan werken.

Gezocht profiel:
• Je hebt (ruime) ervaring als montagemedewerker/ timmerman in de kozijnindustrie.
• Je hebt ervaring met het werken met kortzagen en frezen en klein gereedschap.
• Je bent positief ingesteld en hebt veel energie.
• Je kan en wil een kartrekker zijn.
• Je bent een teamplayer en niet te beroerd is om alle voorkomende werkzaamheden op te pakken.

 Wat hebben we je te bieden:
• Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Een contract voor bepaalde tijd dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet naar een vast dienstverband;
• Een marktconform salaris op basis van een werkweek van 37 uur;
• 24 verlofdagen;
• Reiskostenvergoeding;
• Deelname aan pensioenregeling (Bpf Meubel) op basis van een 50/50 premieverdeling;
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Over Dekker Hout

Dekker Hout is in 1885 opgericht als kleine lokale houthandel. Het is uitgegroeid tot een familiebedrijf dat momenteel het meest vooruitstrevende houtbedrijf is van zowel Nederland als daarbuiten. Dekker Hout is gespecialiseerd in de import, export en verwerking van hout en houtproducten. Ondanks de hoge mate van automatisering, zeker afgelopen jaren, staat flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid altijd voorop. Doordat er veel veranderingen plaatsvinden wordt het personeel opgeleid om zo ook een bijdrage te kunnen leveren aan het vergroten van het assortiment, de omzet en de kwaliteit en service van de organisatie. Bij Dekker werken dan ook vakmensen met kennis van zaken die samen met onze klanten dagelijks aan de weg timmeren. We zijn ambitieus en gedreven vanuit de overtuiging dat onze organisatie naast een rijke historie ook een mooie toekomst heeft in een sector waar duurzaamheid een gewoonte wordt!

Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar personeelszaken@dekkerhout.nl. Hier kun je ook de uitgebreide functiebeschrijving opvragen. Als je nog vragen hebt over de inhoud van de functie kun je terecht bij Renzo van Malsen, Manager Productie via 06- 8310 3261 of rvmalsen@dekkerhout.nl.

Over Koninklijke Dekker