Welkom bij Koninklijke Dekker

Austria Deuren assortiment boekje 2020-2021 in handig zakformaat!

Onze handzame Austria Deuren assortiment boekjes op A5 formaat zijn weer onderweg naar alle vakmensen die deuren plaatsen. Met de prijzen overzichtelijk inclusief en exclusief BTW is het nog eenvoudiger geworden om een keuze te maken uit de mooiste binnendeuren en toebehoren.

‪Nu ook met een uitgebreid assortiment in verdiepingshoge deuren en luxe deur|kozijn combinaties. Daarnaast hebben we nieuwe gelakte deuren en kozijnen toegevoegd die reeds voorzien zijn van scharnierinkrozingen, zodat de lastigste taak uit handen is genomen. ‬

‪Vraag naar het boekje bij de Austria dealer in de buurt; te vinden op deuren.nl of stuur ons een berichtje dan zenden wij er graag een toe. ‬

‪#houtnatuurlijkvannu‪ #deuren #fsc #KOMO #kozijnen #FORZAdeurbeslag‬

Over Koninklijke Dekker