Welkom bij Koninklijke Dekker

GRS gecertificeerde vlonderplanken

Voor dit terras in Heerhugowaard werden onze Elephant FSC houtcomposiet vlonderplanken (in antraciet) blind gemonteerd met clips op hardhout FSC onderregels.

Bij de productie van de houtcomposiet vlonderplanken gebruiken wij naast FSC houtstof uitsluitend gerecycled kunststof voornamelijk afkomstig van PET flessen. Om dit aantoonbaar te maken zijn al onze houtcomposiet producten gecertificeerd onder de Global Recycling Standard (GRS) door een onafhankelijke certificeerder.

Eigenlijk raar dat een milieu certificaat wel gevraagd wordt voor houtproducten, maar vrijwel niemand het GRS certificaat kent of er naar vraagt. Terwijl het juist voor kunststof nog veel belangrijker is om te vragen naar aantoonbaar gerecyclede producten.

Kies je voor onderhoudsvrije, kleurvaste houtcomposiet terrasplanken, vraag dan dus altijd naar het GRS logo zodat je zeker weet dat er geen (helaas nu nog iets goedkoper) ‘virgin’ plastic is gebruikt!

#globalrecyclingstandard #GRS #FSC #vlonderplanken #Elephant

Over Koninklijke Dekker