Welkom bij Koninklijke Dekker

Gevelbekleding | Stripes – Thermo Radiata Pine FSC®

Voor deze moderne villa in Dordrecht leverden wij onze Elephant Stripes dichte houten gevelbekleding in thermisch gemodificeerd FSC Radiata Pine. Steeds vaker wordt in strakke stuc gevels transparant behandelde (verticale) houten gevelbekleding toegepast voor het natuurlijke element.

‪Onze Stripes profielen in Thermo Radiata (met hitte verduurzaamd nagenoeg kwastloos Grenen) zijn hier perfect voor geënt. Door de verspringende verticale lijnen wordt een open gevelbekleding nagebootst zonder de nadelen van open gevelbekleding (vuil en insecten komen niet in de kieren). ‬

‪De diverse profielen met mes en groef verbinding zijn bovendien sneller en eenvoudiger te monteren op het ventilerende (kruislingse) achterhout. ‬

‪Voor de bestek tekst volstaat Elephant Stripes Thermo Radiata met Elephant Dafiaan coating. ‬

‪Voor dit project leverden wij de gevelbekleding aan BMN Nederland vestiging Dordrecht. ‬

dekkerhout.nl/brochures

‪#houtnatuurlijkvannu‪ #gevelbekleding #FSC #Elephant‬

Over Martijn Borgsteede