Welkom bij Koninklijke Dekker

Afschalen door efficiëntie

Door in ons DC de ritten in vakken klaar te zetten, kunnen onze trailers sneller geladen worden om de routes op tijd te beginnen. Met deze efficiëntie slag en het begin van de vakanties kunnen we volgende week afschalen van 3 shifts naar 2 shifts. Voorheen werden de klantorders per postcodegebied klaargezet ipv per vrachtwagen rit.

Vooral in het tuinhout en de deuren is het de afgelopen maanden extreem druk geweest en is bij ons te merken dat er meer budget aan de woning besteed wordt. Aangezien er toch minder gereisd wordt, verwachten we dat het qua klussen nog flink door zal lopen, maar de nieuwbouw zal de komende vakantie weken een stuk rustiger worden.

We prijzen ons gelukkig dat onze omzet tegen de verwachtingen in fors gestegen is en hopen dat de extra aandacht voor de woonomgeving zich ook de komende jaren zal doorzetten.

#houtnatuurlijkvannu #FSC

Over Martijn Borgsteede