Welkom bij Koninklijke Dekker

Gevelbekleding | Thermo Radiata Pine FSC®

Voor het werk Hof van Berkel in Berkel en Rodenrijs produceerde Koninklijke Dekker de Elephant Thermo Radiata Pine FSC gevelbekleding in onze Stripes profilering met Equal Weathering (voorvergrijsde) behandeling voor BMN Nederland vestiging Delft.

Onze Stripes profilering is een dichte houten gevelbekleding met de uitstraling van een open gevelbekleding. Eenvoudiger te monteren en geen last van open naden waar vuil en insecten kunnen gaan zitten.

De voorvergrijzer zorgt er voor dat het hout niet onevenredig en minder mooi natuurlijk vergrijsd door de invloed van overstek(ken) en verschillende blootstelling aan de zon. Maar dat er toch slechts één keer (fabrieksmatig) behandeld hoeft te worden en er dus wordt bespaard op terugkerende onderhoudskosten.

Aannemer Batenburg Bouw en Ontwikkeling zal de Stripes rabatdelen tevens verjongd toepassen op de garage deuren zodat daar dezelfde uitstraling aan wordt gegeven.

#Houtnatuurlijkvannu #FSC #gevelbekleding

Over Martijn Borgsteede