Welkom bij Koninklijke Dekker

Accoya® Open Gevelbekleding | Geldrop

Voor het Stabrecht College in Geldrop produceerden wij de Accoya® FSC® open gevelbekleding in verschillende breedtes van 90, 118 en 140mm met een omkadering van 30x100mm. Alles rondom geschaafd met transparante coating en brandklasse B behandeld.

Het Stabrecht College is een energie-neutraal gebouw met veel ruimte voor groen, licht en klimaat.

Delen van de buitengevel, de patio muren en de wanden op het dak ter afscherming van de airco installaties zijn bekleed met Accoya®. Daarnaast zal de afsluiting van de patio’s gemaakt worden met schuttingen van Accoya®.

Accoya® hout is met azijnzuur anhydride gemodificeerd kwastvrij Radiata Pine, dat niet alleen de langste levensduur heeft van alle houtsoorten maar ook 100% vormstabiel is (geen werking van het hout). Het is daarmee zeer geschikt voor transparante toepassing.

Aannemer: BINX Smartility
Projectleider: Tom Achterbosch
Ontwerp: atelier PRO architects ism Pieters Bouwtechniek , HE adviseursDPA Cauberg-Huygen B.V.
Gevelbouwer: VM Geveltechniek
HSB constructie: WEBO.

dekkerhout.nl/Accoya

Klik hier voor meer Dekker Hout projecten

#houtnatuurlijkvannu #gevelbekleding #FSC #Accoya

Over Martijn Borgsteede