Welkom bij Koninklijke Dekker

Capaciteitsuitbreiding en procesoptimalisatie

Om onze leveringen te verbeteren hebben we de laatste weken keihard gewerkt aan capaciteitsuitbreiding en procesoptimalisatie.

Het aantal picks is verhoogd met 30%. De capaciteit op deurbewerking is met 100% verhoogd. Replenishment van de pickstellingen is 100% automatisch. Een extra magazijn coördinator en een extra applicatiebeheerder zijn begonnen. De indeling van de expeditie in zones voor iedere aanstaande rit is uitgevoerd.

Cycle counting van de voorraad in de stellingen is geoptimaliseerd zodat voorraden accurater zijn. Routes worden op tijd uitgereden de laatste weken zodat er geen bestellingen meer hoeven worden doorgeschoven. Open orders worden dagelijks nagekeken. Alle buitendeuren zijn opnieuw geteld zodat de voorraad weer kloppend is. De verkoop binnendienst is uitgebreid zodat orders sneller kunnen worden ingevoerd en de levertijd bevestigd kan worden. En bij alle leveringen worden door de chauffeurs foto’s gemaakt om beter inzichtelijk te maken of de levering compleet is.

We zijn er nog lang niet met alle verbeteringen, maar we werken 24u per dag om alle leveringen op de bevestigde datum af te leveren. Niemand had verwacht dat de lockdown maatregelen zouden resulteren in een extreme stijging van klussen en renovatie. Maar we komen steeds beter in controle.

Over Martijn Borgsteede