Welkom bij Koninklijke Dekker

Project: Eva-Last Driftwood Brown vlonderplanken en Forte schuttingen

Voor dit project van Eric Bijl werden voor het eerst onze nieuwe Driftwood Brown Eva-Last houtcomposiet brede massieve vlonderplanken toegepast. En onze Elephant Forte schuttingen van antraciet FSC houtcomposiet met gepoedercoate aluminium kaders en palen.

De ontwikkelingen in houtcomposiet zijn ongelofelijk hard gegaan de laatste jaren en door de co-extrusie met perfect nagebootste slijtvaste houtnerf buitenlaag zijn deze terrasplanken niet meer van echt hardhout te onderscheiden. Maar blijven natuurlijk wel volledig op kleur en kaarsrecht, vrijwel zonder enig onderhoud.

Bovendien zijn de 19cm brede planken standaard brandvertragend (klasse Bft-s1) en dus ook perfect toeProject: pasbaar op galerijen van flats of appartementen complexen. Door de blinde bevestiging met de speciale Hulk clips zijn er geen schroeven zichtbaar.

Ook dit project is weer een plaatje geworden. Gefeliciteerd Eric.

dekkerhout.nl/brochures

Over Martijn Borgsteede