Welkom bij Koninklijke Dekker

Gerobotiseerde productie Austria Deuren deur|kozijn

Onze gerobotiseerde productie van de Austria Deuren deur|kozijn combinaties is verder verbeterd. Om schuiven tijdens transport te voorkomen worden de buitenste twee beschermingslatten over de stretch folie verpakking heen bevestigd.

‪Hierdoor wordt een stroever oppervlak gecreëerd en wordt transport schade voorkomen. ‬

‪De volledig geautomatiseerde productie draait steeds stabieler en zit nu rond de 120 stuks per dag. De productie tijd gaat met enkele aanpassingen richting de 3 minuut en 20 seconden per deur|kozijn combinatie. ‬

‪In deze tijd wordt het kozijn door de robots gemonteerd met deuvels en schroeven, de scharnieren en slotplaat vast geschroefd, de deur afgehangen, de combinatie voorzien van verpakking, montage/product stickers en stellat en beschermingslatten en als laatste per 5 gestapeld. ‬

‪#fsc#houtnatuurlijkvannu

Over Martijn Borgsteede