Welkom bij Koninklijke Dekker

Nederland, Duitsland en België zijn massaal aan het klussen

Nederland, Duitsland en België zijn massaal aan het klussen. Nog nooit is het aantal bestellingen in deuren, tuinhout en andere houtproducten bij ons zo groot geweest.

‪En ondanks een DC van 20.000m2 en voorraad en productiehallen van 150.000m2 komen we momenteel zelfs ruimte tekort om alle bestellingen klaar te zetten en dagelijks te laden in 35 vrachtwagens.‬

‪Dit was niet het effect dat we verwacht hadden toen we de intelligente lockdown ingingen. Op termijn zullen we vooral voor de nieuwbouw de vraag terug zien vallen, maar we prijzen ons nu gelukkig dat het storm loopt. ‬

‪Zelfs onze eigen FSC fabriek in Bolivia die 70 dagen niet heeft mogen werken, is weer op halve kracht van start gegaan. Helaas is de vraaguitval in de rest van de wereld enorm en zijn orders uit de VS, Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, China en Mexico massaal geannuleerd of doorgeschoven. Toch verwachten we internationaal op termijn juist tekorten doordat de bosbouw operaties stil staan. ‬

‪Maar we zijn vooral heel dankbaar dat onze thuismarkt nog zo goed is en vragen we onze klanten om begrip voor tijdelijk langere levertijden. Door de enorme toename van bestellingen van onze klanten met webshops, waarvoor we ook de levering aan huis verzorgen, is de groei exponentieel. ‬

‪#houtnatuurlijkvannu#fsc

Over Koninklijke Dekker