Welkom bij Koninklijke Dekker

Metselprofielen in kleur met opdruk

Vuren FSC metselprofielen produceren wij in kleur en voorzien van opdruk voor Bouwmaat, RaabKarcher, SAKOL leden en vele andere hout- en bouwmaterialen handelaren. Door het Vuren hout eerst te vingerlassen en daarna te lamineren garanderen wij de rechtheid met KOMO keur.

Metselprofielen worden in de Nederlandse en Belgische bouw gebruikt om rechte bakstenen gevels te metselen. Door lijnen eenvoudig aan de houten metselprofielen te bevestigen kunnen daarnaast de lagen perfect waterpas gemetseld worden.

Iedere gewenste kleur en opdruk is mogelijk. Daarbij is de kleur uitsluitend voor de herkenbaarheid van de metselprofielen en om te voorkomen dat deze als bouwhout gebruikt worden.

De hoogwaardige productie in onze fabriek met vochtregulatie in Vianen zorgt voor een stabieler product in tegenstelling tot niet KOMO gecertificeerde productie uit het buitenland. De buitenlandse productie toont meer kromming door de transport tijd en de schommelingen in luchtvochtigheid.

Al ons naaldhout komt voor 100% uit FSC en PEFC gecertificeerde bossen. In deze bossen groeit ieder jaar meer hout dan er gekapt wordt.

#houtnatuurlijkvannu #fsc #elephantmetselprofielen

Links op de foto het verlijmde Vuren en rechts de geschaafde en geverfde metselprofielen met klant-specifieke opdruk.

Over Martijn Borgsteede