Welkom bij Koninklijke Dekker

Project: stripes gevelbekleding in Sprundel

Deze hoogwaardige Grenen soort heeft een hele mooie en natuurlijke vlamtekening en de thermische modificatie zorgt niet alleen voor de diepbruine kleur maar vooral ook voor hoge duurzaamheid en stabiliteit.

Onze Stripes profilering geeft een mooi afwisselend verticaal lijnenspel. Het biedt het aanzicht van een open gevelbekleding met alle voordelen van een dichte gevelbekleding. Door de mes en groef profilering zijn de bredere delen sneller en mooier te monteren en kan er geen vuil of ongedierte tussen de delen komen.

Wij schaven de gevelbekleding in onze eigen fabrieken in Nederland en verzorgen ook de coating op onze eigen geautomatiseerde lakstraten in iedere gewenste afwerking.

Kijk voor meer inspiratie ook eens in de Elephant gevelbekleding brochure te vinden op dekkerhout.nl/brochures.

#houtnatuurlijkvannu
#fsc

Over Martijn Borgsteede