Welkom bij Koninklijke Dekker

Een snelle metamorfose met de kant-en-klare luxe deur|kozijn combinatie

In een kwartier kan iedere klusser onze Austria Deuren kant-en-klare luxe deur|kozijn combinatie monteren. Door een bestaande oude deur en kozijn te vervangen ondergaat het interieur een snelle metamorfose.

Deur en kozijn zijn zwart gelakt en de deur is afgehangen in het kozijn met blinde (niet zichtbare) zwarte scharnieren. Bovendien is de deur voorzien van Forza smal magneetslot gat- en voorplaatboring (zodat er gekozen kan worden voor het gewenste soort Forza slot). Het kozijn is al voorzien van magneetpot en zwarte sluitplaat.

Natuurlijk is er een bijpassende zwarte dichte paneeldeur versie voor slaapkamer(s) en toilet.

Kies bijpassende deurkrukken met minirozetten (in verband met de smalle deurstijlen) uit onze Forza collectie en vergeet bij bestelling niet de draairichting voor de deur door te geven.

Consument advies prijzen nog onder de EUR 900 incl. BTW voor de zwarte industriële deur|kozijn combinaties en voor een wit gelakte moderne variant met standaard RVS scharnieren onder de EUR 700 incl. BTW. Genoemde prijzen gelden voor iedere deurbreedte in hoogte 211,5cm en wanddikte 10cm.

Vraag de Austria Deuren brochure 2020 met prijzen aan of neem een kijkje op deuren.nl. Onze dealers offline en online staan voor u klaar.

Ook voor nieuwbouw!

#houtnatuurlijkvannu

 

Over Martijn Borgsteede