Welkom bij Koninklijke Dekker

Boomstamtafels uit onze eigen bosconcessies

Voor steeds meer showrooms of kantoren van onze klanten leveren wij de FSC boomstamtafels uit onze eigen bosconcessies in de Amazone. Maar natuurlijk worden ze vooral ook in de woning of op het terras veel gebruikt.

Bij het open zagen van de stam bekijken wij de kwaliteit en alleen uit de allermooiste stammen worden maximaal twee brede bladen gezaagd. Deze vangen we op op matrassen om scheurvorming te voorkomen. En in onze fabriek Dekma Bolivia worden de bladen gedroogd en machinaal geschuurd.

Hoewel de fabriek in Bolivia door lockdown maatregelen tijdelijk dicht is, hebben we alle maten bladen tot zelfs zeven meter lang op voorraad in Vianen.

De bladen zijn in diverse houtsoorten leverbaar en zijn digitaal per blad van voor en achterzijde te bekijken op https://lnkd.in/eU-6Y_H. Lange bladen kunnen ook op gewenste lengte gezaagd worden.

De poten kunnen we meeleveren in zwart gepoedercoat staal zowel in rechte U vorm als in X vorm. Voor de bescherming van de bovenzijde volstaat het om te behandelen met onze Elephant Hardwax.

Grootste voordeel naast de mooie houtstructuur is de prijsvorming. Doordat wij de hele keten in eigen beheer hebben, is de prijs van de volledig massieve bladen vele malen gunstiger.

#houtnatuurlijkvannu #fsc #duurzaamhout #boomstamtafel

Over Martijn Borgsteede