Welkom bij Koninklijke Dekker

Lockdown Bolivia

Helaas gaat, na Maleisië nu ook onze productie in Bolivië binnen een paar dagen in Lockdown. Onze dochteronderneming Dekma Bolivia zal de FSC bos operatie en de twee zagerijen wel zo lang mogelijk door laten draaien.

Voorraad
Hoewel we gemiddeld 10 maanden voorraad aanhouden in Nederland, gaat de gestopte aanvoer uit diverse herkomstlanden op specifieke producten of maten wel tot uitdagingen leiden. Ondertussen doen onze geweldige vakmensen hun uiterste best om de hiaten met productie in Den Haag en Vianen op te vangen.

Trots
We zijn extreem trots op de inzet van onze collega’s zowel in de productie als in de Supply Chain, logistiek en verkoop. Natuurlijk proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te informeren met betrekking tot de voorraad en levering van specifieke (hout)producten. Bel of mail ons gerust voor gedetailleerde informatie.

#houtnatuurlijkvannu

#fsc

#duurzaamhout

Over Martijn Borgsteede